Klein is het nieuwe groot

Events

Klein is het nieuwe groot

Op verschillende podia staan. Vind ik leuk en geniet ik van.. Als dagvoorzitter bij grote events, maar ook intern bij organisaties + merken die social media een zwengel willen geven.

Als ik spreek, sta ik veelal naast de meest prachtige mensen! En iedereen heeft een verhaal. De een impactvoller dan de ander. Dat vind ik ook van Annemarie van Gaal. Het was - pak m beet - tien jaar geleden dat ik haar voor het eerst zag en hoorde spreken. Over haar periode in Rusland. Haar lef en ondernemer- in combinatie met het moederschap. Ze sprak zonder slides, puur en op basis vanuit ervaring en gevoel. Ik vond en vind haar geweldig.  Zij inspireerde mij.

Een week geleden kreeg ik een mail en bevestiging van een boeking. Een boeking om te spreken. Met haar én ook Arjen Lubach spreek ik 11 mei op een groot event.

Spreken en dagvoorzitterschap is buiten werk, echt iets geworden waar ik zelf van geniet. Wat meer en meer bij mij gaat passen.  Ik ben ondernemer. Steeds meer zonder slides, steeds meer op gevoel.

Dat deel ik graag, daar ben ik trots op.

 

 

Geen reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst in dit bericht.

Reactie formulier