je moet het (echt) 'verdienen'...

Social Business

je moet het (echt) 'verdienen'...

Zes weken vrij tijdens de zomer. Dat was en is mijn minimale inzet – en natuurlijk (!) mooi werk krijgen en neerzetten. Weg van het puzzelen: dagen logeren/parkeren bij familie en vrienden. Weg die belachelijke dure naschoolse. Nooit meer vermoeide kinderen in de vakantie.

Ik sluit ieder kwartaal af, met deze blog, iets wat ik destijds mijzelf heb beloofd. Zodra ik die BTW betaal, kijk ik terug naar die periode. Wat heb ik geleerd, gedaan in die afgelopen drie maanden? Naar mijzelf kijken en naar (nog beter: met) mijn (nieuwe) klanten. Wat gaat goed? Wat kan beter? Wat heb ik van die periode geleerd? En meer, (zo) veel meer vragen, die ik ook relativeer. Ik ben geen hartchirurg, geen arts zonder grens (alhoewel...)

- Voor een intern event bij de ING had ik alle thoughtleaders aan tafel en mocht ik bij deze bank voor de derde keer spreken.

- Oud werkgever Deloitte (zo leuk!) klopte aan voor een zeer intensief social project bij Buitenlandse Zaken. Lastige social data, analytiscs, veel heel veel vragen, nuance en vooral en grote groep slimme mensen bij elkaar. Dit project kan best nog veel groter worden…

DTG vroeg mij kritisch te kijken naar hun social inzet. Dit project rol ik samen met Suzanne van Triest volgende maand verder uit.

Waternet zei ja tegen een offerte, maar trok die over de zomervakantie (was en ben ik stiekem blij mee).

- Spreken op het intern- en social event van de Politie. Drie keer spreken op een dagdeel. Jeetje, was kapot. Maar de discussies en de (social) activaties loont.

Rooskleurig? Ja/Nee. Een niet betaalde nogal zware factuur (van meer dan 1 maand werk…!), die ik al tijden ‘najaag’. Een voorstel die toch naar de andere partij ging. Die eeuwige draaiende gekleurde bal op mijn laptop en ik daardoor weer in de rij sta bij de MacStore.

Maar WEL eindelijk een goede accountant gevonden (https://twitter.com/SenolTapirdamaz) en klanten die vragen om met Merkwerker een langer traject op te pakken. Voor 2016 en beyond: dank NIBC, Plus retail en Deloitte, ik werk graag, langer en juist met jullie door.

Het is een lange zomer. Maar ja, dat moet je ‘verdienen’!

 

 

 

PS: 29 augustus ben ik (Merkwerker) er weer.

Eén reactie

Reactie van Valerie

Fantastisch Roos! Geniet nog even van je wel verdiende vakantie x

Reactie formulier