Ik vind je mooi!

Ongecategoriseerd

Ik vind je mooi!

We rijden door de Piet Hein tunnel. Op het eind, vlak voor het stoplicht, zie je de uitgevers van de Amsterdamse kranten: Het Parool, De Volkskrant en Trouw.  Mijn bijna twaalfjarige kijkt naar me. Beide kijken we naar de merken. Merken en titels in lelijk dik neon boven op die gebouwen.

 

“Mam? Waarom zijn er zoveel merken voor zoveel kranten in zo’n kleine stad?”

En ik mompelde iets. Over geloof, redacties, verdieping en meer.

Hij vroeg de juiste vervolg vraag: “Je moet elkaar toch horen?”

 

Mijn social media gebruik is een mix van rangen en standen. Van tokkies tot foodies. Van prachtige en soms (on)bekende schrijvers en ja iets te veel marketeers. Ik kan daar voelen en doorvragen. Om een wedervraag stellen of op een hashtag klikken om in een gebied te komen waar ik anders nooit was.

Ik lees nog steeds de krant, Maar social, ik vind je mooi! 

Eén reactie

Reactie van MET-K.COM

Gisterenavond tijdens WNL vertelde Marianne Zwagerman iets moois erover. Dat iedereen een stem heeft gekregen.

Reactie formulier