Dit is goed

Events

Dit is goed

De bal (of de bus eigenlijk) hangt! In de kerstboom. Ondanks het woord van het jaar 2015 heb ik deze kerstbal/-bus direct gekocht toen ik hem zag. Omdat ik het merk #T2 wellicht nog wel sterker vind dan Volkswagen. Omdat mijn bus symbool staat voor mijn werk en ik zelfs voorrang krijg van fietsers als ik in deze bus rij...

Ik kijk terug op een heel succesvol jaar voor Merkwerker, met interessante, leuke ontmoetingen en waar ik ontzettend veel heb geleerd. En ik heb al een voornemen voor 2016: als mensen aan me vragen "wat ga je hierna doen?" zal ik antwoorden: "niks, dit is goed."

Ik wens jullie veel van dat goeds toe en een gezond 2016!

Merkwerker - Roos

Eén reactie

Reactie van Jochem Koole

Goed werk Roos! Maak ook van 2016 een fantastisch jaar. Proost!

Reactie formulier